Meteen naar de inhoud

Waar kan ik een herbruikbaar hervullen Water Fles?

hervul een herbruikbaar water waterfles

Een van de gemakkelijkste dingen die u kunt doen om de planeet te helpen, is het opgeven van plastic flessen voor eenmalig gebruik en bijvullen een herbruikbare water waterfles​ Miljoenen plastic water flessen worden elk jaar weggegooid. Dat is niet alleen slecht voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee. 

Een herbruikbaar kopen roestvrij staal water waterfles wil bespaart u veel geld op de lange termijn. Als u gewoonlijk één fles koopt water per dag, dan geeft u al zo'n € 32, - per maand uit om uw dorst te lessen! Plastic flessen brengen ook verschillende gezondheidsproblemen met zich mee. Kortom, als je een herbruikbaar navult water fles, bescherm je de planeet, bescherm je je gezondheid en bescherm je je portemonnee! 

Er is slechts één veelvoorkomend probleem met herbruikbaar water flessen. als jij drink genoeg water om gehydrateerd te blijven, moet je je herbruikbare opnieuw vullen water fles onderweg. Maar waar kun je een herbruikbare hervullen water fles? Is het veilig om bij te vullen via openbare kranen en fonteinen? En is het gratis om bij te vullen?

Ik nam afscheid van flessen water jaar geleden en overgestapt op een milieuvriendelijk herbruikbaar water fles. En ik ben blij om te zeggen dat ik (meestal) een veilige plek kan vinden om mijn metaal bij te vullen water fles onderweg.

Waar kan ik mijn herbruikbare hervullen water fles?

Tik in de meeste ontwikkelde landen op water is gefilterd en veilig om te drinken. In sommige landen is het zelfs illegaal voor cafés, bars of restaurants om tikken te weigeren of geld in rekening te brengen water​ Dat maakt het gemakkelijk om een ​​gratis vulpunt te vinden. 

De meeste cafés, bars en restaurants hebben toegang tot veilig drinken water​ Hoewel het soms lastig is om te vragen, zullen veel restaurants, pubs en andere eet- en drinkgelegenheden uw herbruikbare water fles op uw verzoek. Natuurlijk zijn veel steden ook bezaaid met openbare drinkfonteinen. Op zoek naar historisch of decoratief water fonteinen is een unieke manier om een ​​nieuwe stad te verkennen reizen zonder afval

Op locaties waar tikken water is niet veilig om te drinken, er zijn nog praktische alternatieven voor het kopen van een wegwerpfles water​ Wanneer tap water is onrein, het is gebruikelijk voor hotels, eetgelegenheden, bedrijven, offices, en officiële gebouwen om een water koeler die wordt bijgevuld water van herbruikbare flessen. U kunt vragen om uw herbruikbare fles opnieuw te vullen wanneer u een water koeler. Als u zich zorgen maakt over het wegnemen van handel in winkels en restaurants op toeristische locaties, kunt u aanbieden om een ​​klein bedrag te betalen voor het bijvullen van uw herbruikbare water fles. 

Water Zuiveringstabletten zijn een oplossing voor de korte termijn, maar een gezondere optie is plasticvrij water filter- of filterrietjes. Deze zijn licht genoeg om in je tas mee te nemen en produceren geen plastic afval. Sommige water filters zijn biologisch afbreekbaar of zelfs composteerbaar. 

Lees ook: 5 manieren om uw merk te promoten met op maat gemaakte producten Water Waterflessen

Apps en websites waarmee u een herbruikbaar water waterfles

Als je nieuw bent in een stad en je geen zin hebt in een water fontein speurtocht, deze handige apps en websites helpen je een plek te vinden waar je je herbruikbare kunt bijvullen water fles onderweg. We hebben deze lijst per land geordend, dus het is nog gemakkelijker voor u om een ​​tankstation bij u in de buurt te vinden!

Australië 

Kies Tap

Over: Kies Tap is een leidende water leverancier die mensen aanmoedigt om van fles te wisselen water voor tap water​ Op hun website staat een kaart met vulpunten in het hele land.

Bulgarije 

Zero Waste Sofia

Over: een lijst van water fonteinen in heel Bulgarije, kunt u de kaart 'Fonteinen van Bulgarije' openen via google maps op een smartphone. 

Canada

Blauw W. 

Over: bevat meer dan 27,000 vulpunten. Via een kaart op de website kunt u een bijvulpunt zoeken.

Hong Kong 

Water gratis

Over: Water biedt gratis een app voor Android of IOS. Met de app kun je plaatsen zoeken om een ​​herbruikbaar apparaat bij te vullen water fles, update informatie over vulpunten, voeg een nieuw vulpunt toe of maak een rapport. 

India

BluHop 

Over: een gratis app die locaties in meer dan 60 steden in India laat zien en wandelroutes geeft om punten bij te vullen. Bijvulpunten zijn onder meer water automaten, drinken water fonteinen en navulpartners.

Ierland

Navulling 

Over: de online kaart toont meer dan 1460 vulpunten in heel Ierland. 

Japan

Mijn Mizu 

Over: een app voor Android of IOS, blijkt water fonteinen en vulpunten in cafés en restaurants. Het laat je ook je navullingen loggen en het aantal wegwerpflessen bijhouden dat je hebt bespaard door je herbruikbare flessen opnieuw te vullen water fles.

Myanmar

Vul me bij 

Over: Refill Me is momenteel in ontwikkeling. De organisaties werken mee Dan Mayanmar, een milieuvriendelijke non-profitorganisatie, om een ​​kaart met bijvulstations te ontwikkelen. 

Zwitserland

Vul het op

Over: toont een online kaart met bijvulstations en water fonteinen in heel Zwitserland.

Nederland

Drinken Water Kaart 

Over: op deze website staan ​​meer dan 1,600 gratis water kranen door heel Nederland. U kunt een GPX-kaart van de fonteinen naar uw gsm downloaden en een navigatie-app gebruiken om een ​​vulpunt te vinden. Als er geen fontein in uw buurt staat, kunt u er een uploaden via het contactformulier op hun website.

Publiek Water

Over: beschikt over een online bijvulkaart met meer dan 341 locaties. 

Nieuw Zeeland

NZ hervullen

Over: vind bijvullocaties via een kaart op de website of download de app (alleen IOS). Navulpunten zijn gemarkeerd met een Refill NZ sticker.

Wereldwijd

Vul mijn fles opnieuw

Over: Refill My Bottle geeft een lijst van locaties waar u een herbruikbare fles kunt hervullen best geïsoleerd water waterfles gratis of tegen een minimale vergoeding. Locaties zouden een Refill My Bottle-sticker moeten hebben en je kunt de app downloaden (IOS en Android) om je dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Refill My Bottle is vooral handig voor reizigers in Zuidoost-Azië.

Bijvullen niet storten 

Over: deze organisatie lijsten water vulpunten in Europa, Afrika, Azië, Zuid- en Midden-Amerika en de VS. Het is vooral handig in Zuidoost-Azië. 

Lees ook: 10 Coolest FLASKE herbruikbaar Water Flessen om online te kopen

Navulling

Over: De app geeft je een lijstsands van tankstations over de hele wereld, inclusief openbare drinkfonteinen, onafhankelijke bedrijven, winkelketens, restaurantketens, bars en cafés waar u uw eco-vriendelijk water flessen
  gratis. Het enige dat u hoeft te doen, is downloaden, inloggen op de app en u kunt de dichtstbijzijnde tankstations zien. Navulstations zijn beschikbaar in Australië, Chili (alleen Santiago), Ecuador, Frankrijk, Duitsland, Griekenland,
Italië, Luxemburg, Portugal, Nederland, Verenigde Arabische Emiraten, UK.

Tik

tap: bevat meer dan 35,000 tankstations in meer dan 30 landen. De meeste vulpunten bevinden zich in de VS. Android- en IOS-app beschikbaar. 

Er zijn verschillende redenen om een ​​herbruikbaar te kopen water waterfles​ En nu u weet waar u uw herbruikbare kunt hervullen water fles kun je plastic voor eenmalig gebruik voorgoed weggooien! Uitchecken Flaske's online winkel collectie.

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.