Meteen naar de inhoud

Wat is het verschil tussen een reismok en een beker?

Het is gemakkelijk om het verschil te zien tussen een geïsoleerde water fles en een herbruikbare koffiemok, maar wat is het verschil tussen een reisbeker en een beker. 

Deze afvalvrije containers raken vaak door elkaar. Zijn reismokken en bekers dus hetzelfde of is de ene beter dan de andere voor bepaalde dranken?

Laten we eens onder de deksels kijken.

Wat is een reismok?

A herbruikbare reismok is een geïsoleerde drankcontainer die is ontworpen voor gebruik onderweg. De meeste worden geleverd met lekvrije deksels die kunnen worden vastgeschroefd of gedrukt, en sommige hebben een handgreep. De beste reismokken zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal dat drankjes urenlang warm of koud houdt. Reismokken helpen u afval te verminderen en toch te genieten van koffie, thee, warme chocolademelk en andere dranken op de juiste temperatuur. Reismokken zijn perfect voor woon-werkverkeer, wandelen, en kamperen. Er zijn verschillende goede redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen.

Wanneer gebruik je een reismok?

Geïsoleerde koffieee mokken zijn ideaal voor woon-werkverkeer, reizen zonder afval, en avontuurlijke buitensporten omdat ze dranken langer warm of koud houden tumbler bekers​ Hoogwaardige metalen koffiemokken zijn ook condensvrij en lekvrij, waardoor ze veilig in je tas kunnen worden gegooid tijdens het boodschappen doen. 

Lees ook: 7 redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen

Wat is een tuimelaar?

Tumbler cups worden traditioneel gebruikt voor koude dranken zoals limonade, iced theeën, smoothies en zomercocktails. Ze zijn meestal gemaakt van plastic of metaal​ Een dubbelwandige roestvrijstalen beker, zoals de FLASKE Beker, isoleert zowel warme als koude dranken. Tuimelaars hebben een brede opening - perfect om toe te voegen ice als gemakkelijk schoon te maken - en een smallere basis. Reistuimelaars hebben ook een lekvrij deksel en een ruimte voor een rietje.  

Wanneer gebruik je een Tumbler Cup?

Herbruikbare bekers zijn niet alleen duurzamer dan wegwerpbekers; ze zijn ook erg trendy en handig voor buitenevenementen. Je wilt een roestvrijstalen beker meenemen naar je volgende zomerpicknick, stranddag of bedrijfsuitje. Vul een geïsoleerde beker met ice als eigengemaakt iced thee of een verfrissende cocktail, en u kunt de koeltas maar thuis laten! 

Een gepersonaliseerde beker kan ook een stijlvol en duurzaam cadeau zijn voor uw vrienden, familie of collega's. Bedrijfseigenaren kunnen zelfs over geven nadenken metalen flessen met merknaam en bekers as relatiegeschenken.

 Lees ook: 8 redenen om gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken te geven voor Kerstmis

Wat is het verschil tussen een reismok en een beker?

Roestvrijstalen bekers en herbruikbare reisbekers lijken erg op elkaar. De belangrijkste verschillen zijn:

  • Het handvat - een reismok heeft misschien een handvat, maar een beker niet. De FLASKE FLASKE Koffiebeker heeft geen handvat. In plaats daarvan heeft het rechte zijkanten waardoor het gemakkelijk in elke tas past zonder vast te haken of een bekerhouder
  • Het deksel - een reisbeker kan worden gebruikt met een rietje.
  • De vorm - een beker moet aan de onderkant smaller zijn, terwijl een koffiemok voor op reis recht kan zijn.
  • Isolatie - koffiemokken zijn beter in het handhaven van temperatuur dan reisbeker. The FLASKE koffiemok kan dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud houden.

Lees ook: Weet u niet zeker of u een herbruikbare koffiemok voor op reis moet kopen? Hier zijn de feiten

Of je nu de voorkeur geeft aan een koffiemok voor op reis of een stijlvolle beker, een herbruikbare drankcontainer zal je helpen blijf gehydrateerd deze zomer en verminder uw plastic afval.
Bekijk FLASKE's selectie van kleurrijke flessen, mokken en bekers bij ons milieuvriendelijke online winkel!

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.