Meteen naar de inhoud

7 redenen om een ​​herbruikbare koffiemok te kopen

Coffee to go is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Ik betwijfel of je meer kunt lopen dan een stadsblok zonder iemand met een kartonnen koffiekopje te spotten.

Als je onderweg naar je werk of op school een kopje van je favoriete drankje drinkt, wordt het woon-werkverkeer veel aangenamer. Maar met miljarden wegwerpbekers die elk jaar op de vuilnisbelt terechtkomen, is het tijd om de dagelijkse koffiegewoonten duurzamer te maken.

De EU is al van plan om plastic voor eenmalig gebruik, inclusief koffiekopjes voor eenmalig gebruik, tegen 2030 te verbieden. Dus waarom zou u uw herbruikbare reismok niet aanschaffen voordat het verbod van kracht wordt? Hier zijn zeven redenen waarom u afscheid moet nemen van wegwerpbekers en een herbruikbare koffiemok moet kopen.

Het vermindert afval 

Een wegwerpkoffiekopje vervuilt niet een geheel ocean maar bedenk hoeveel koffie u elk jaar in wegwerpbekers koopt. Bedenk dan hoeveel mensen je elke dag afhaalkoffie ziet kopen. Alleen al in het VK, naar schatting 2.5 miljard wegwerpkoffiekopjes worden elk jaar weggegooid. Het merendeel van die bekers wordt niet gerecycled.  

Afval verminderen is de belangrijkste reden om een herbruikbare roestvrijstalen koffiemok, maar er zijn nog tal van andere voordelen.

Lees ook: Gepersonaliseerde geïsoleerde koffiemokken voor Kerstmis

Uw koffie blijft warm (of koud)

U wilt uw koffie gloeiend heet in de winter of ice-koud in de zomer. Plastic, piepschuim en kartonnen bekers doen het gewoon niet goed. EEN dubbelwandige roestvrijstalen koffiemokken thermoskan houdt uw koffie urenlang warm of koud. Onderweg naar je werk geniet je van je koffie op de juiste temperatuur op een zomerpicknick, tijdens het kamperen, of wanneer je een drankje nodig hebt. 

Ze gaan langer mee 

Je kunt een wegwerpkoffiemok niet meenemen tijdens een wandeling of in een volle picknickzak stoppen. Kartonnen of plastic koffiemokken zouden binnen enkele minuten worden platgedrukt en lekken! Maar roestvrijstalen koffiemokken zijn gemaakt van taaier materiaal. Gooi de FLASKE koffiemok in een tas of stop het zonder angst in uw rugzakzak, het zal niet lekken, breken of verpletterd worden. Zelfs als u in een overvolle metroauto met een andere passagier in botsing komt. 

In tegenstelling tot wegwerpkoffiemokken, roestvrijstalen drankcontainers zijn ontworpen om stoten en vallen te weerstaan. Plus, dat kan was een roestvrijstalen koffiemok of water waterfles en gebruik het jarenlang.

Lees ook: Herbruikbare koffiemok voor op reis

Uw koffie smaakt beter

Koffiekopjes van piepschuim en wegwerpdeksels kunnen schadelijke chemicaliën, zoals BPA, uitlogen in uw ochtenddrankje. Ze geven je koffie ook een nare plastic smaak. Roestvrij staal houdt geen slechte geuren vast en lekt geen giftige chemicaliën. Met een roestvrijstalen koffiemok hoef je nooit meer een koffie met plastic smaak te drinken. 

Het bespaart u geld

Een herbruikbare koffiemok beschermt niet alleen de planeet en verbeter je gezondheid​ het bespaart u ook geld. Veel populaire koffieketens bieden kortingen voor klanten die hun eigen koffiemokken meenemen. Bovendien kunt u met uw eigen koffiemok voor op reis uw favoriete drankje thuis of onderweg bereidenice in plaats van onderweg iets te kopen.

Lees ook: 10 Coolest FLASKE herbruikbaar Water Flessen om online te kopen

Een gepersonaliseerde koffiemok is het perfecte cadeau 

Je bent niet de enige persoon die baat heeft bij een koffiemok voor op reis. Uw vrienden, familie, schoonfamilie en echtgenoot kunnen dat ook duurzamer worden die al met Countr werken in een stijlvol FLASKE koffiemok. Een gepersonaliseerde koffiemok is een praktisch cadeau dat er geweldig uitziet en jarenlang meegaat! 

Vraag je je af wat je in een koffiemok kunt doen als cadeau? Denk erover na om de FLASKE-koffiemok te combineren met een roestvrijstalen voedselpot, of steek er een pakje Fair Trade filterkoffie en een selectie composteerbare theezakjes in.

Als u een bedrijf runt, merkkoffiebekers en branded water flessen zijn ook uitstekend relatiegeschenk voor werknemers. Bestel uw monster hier!

Lees ook: Duurzaam relatiegeschenk

Het is stijlvol 

Duurzaam zijn voelt niet alleen goed; het ziet er ook goed uit! De FLASKE koffiemok is stijlvol, gestroomlijnd en verkrijgbaar in een selectie opvallende kleuren. Laat uw collega's zien dat uw milieuvriendelijke reis is begonnen met een herbruikbare koffiemok voor op reis. 

Stop plastic

Als je een herbruikbare waterfles vult, hoef je geen plastic flesje te kopen. Scheelt afval én geld.

Creëer bewustzijn

Met een duurzaam relatiegeschenk zet je mensen aan het denken. Zo kan het niet langer.

Red de oceanen

Geef je relaties een makkelijke manier om de oceaan te beschermen. Alle beetjes helpen.