750ML FLESSEN WEER ONLINE | BESTEL VOOR 3u, ONTVANG MORGEN | +1600 5 STERREN REVIEWS

TAAL:  

Lader
Je bestelling

Je hebt niets in je winkelmand.


Maak je klaar voor de plasticvrije EcoChallenge 2020 in juli


Miljoenen mensen hebben zich gecommitteerd om voor een maand plastic te dumpen en een minder verkwistende levensstijl te leiden. Dit jaar doe ik ook mee aan de Plastic Free July EcoChallenge.
Ik hoop dat je je bij mij voegt!

Wat is plasticvrij juli?

Plastic-Free July is een jaarlijkse wereldwijde uitdaging die wordt georganiseerd door The Plastic Free Foundation, een non-profitorganisatie die werd opgericht in 2017. De uitdaging werd voor het eerst gelanceerd in 2011. Nu een wereldwijde operatie, moedigt Plastic-Free July mensen aan om op te geven gebruik plastic gedurende een maand. Gedurende de 31 dagen weiger je plastic zakken en wijs je wegwerpflesjes af. U vermijdt plastic verpakt voedsel en kiest voor recyclebare containers zoals glas, metaal en papier.

De challenge is bedoeld om het bewustzijn over plasticvervuiling te vergroten door je te laten begrijpen hoe afhankelijk je bent van plastic voor eenmalig gebruik. De stichting is van mening dat een maand zonder plastic voldoende is om je daarbij te helpen dagelijkse gewoontes op te bouwen het milieu ten goede komen.  

Lees ookWaarom steunen we de Plastic Soup Foundation?

Maak je klaar voor juli zonder plastic

Als je je al hebt aangemeld voor de Plastic Free July EcoChallenge, geef jezelf dan een schouderklopje! De volgende stap is om je voor te bereiden. Je zult deze uitdaging veel gemakkelijker vinden als je je begint aan te passen aan een levensstijl zonder afval voordat 1 juli komt. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het oplossen van de meest voorkomende plastic problemen.

Koop een herbruikbaar water waterfles

Wen eraan om een milieuvriendelijk roestvrij staal water fles overal in uw tas en noteer de plaatsen waar u onderweg gratis kunt bijvullen. De FLASKE thermosfles wordt geleverd in vier maten, dus dat kan blijf gehydrateerd ongeacht de grootte van uw tas.

Lees ook: Herbruikbare Water Flessen als milieuvriendelijke relatiegeschenken

Breng je eigen koffers mee

Als je nog geen herbruikbare katoenen draagtas hebt, dan is dit het moment om er een te kopen. Stop het in je tas of jaszak, zodat je plastic zakken kunt weigeren bij je volgende bezoek aan de winkel. Een paar netzakken zijn ook handig voor als je onverpakte groenten in de supermarkt koopt. 

Maak je toiletartikelen en schoonmaakspullen

Veel toiletartikelen en schoonmaakproducten kunnen thuis worden gemaakt met alledaagse keukenbenodigdheden zoals zuiveringszout, azijn en kokosolie. 

Gebruik herbruikbare sanitaire producten

Er zijn nu veel goedkope zero-waste alternatieven voor tampons en maandverband, zoals menstruatiecups, wasbare maandverband en wasbaar periodiek ondergoed.

Beperk online winkelen 

Wanneer u iets online koopt, wordt het product vaak verpakt in plastic. Controleer tijdens Plastic-Free juli en daarna het verpakkingsbeleid van het bedrijf voordat u een product koopt. Om het simpel te houden, winkelt u alleen bij milieuvriendelijke online winkels die hun producten verpakken in recyclebare materialen.

Lees ook: Beste duurzame welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

Eet zelfgemaakte maaltijden 

Verminder uw plasticconsumptie en eet gezonder door uw maaltijden thuis te koken. Je kunt de restjes erin bewaren herbruikbare voedselcontainers en neem ze de volgende dag mee naar het werk. 

Bereid je drankjes thuis voor 

In plaats van een afhaalkoffie te halen op weg naar buiten, zet je thee, koffie en andere dranken thuis en neem je ze mee. U kunt hiermee beginnen vier fruitig iced theerecepten​ Of vergeet niet om een ​​reiskoffiemok of mee te nemen tuimelaar beker wanneer je stopt in je favoriete coffeeshop.

Lees ook: Promoot uw merk met maatwerk Water Waterflessen

Controleer je prullenbak

Als je in je prullenbak kijkt, leer je veel over je verspillende plastic gewoonten. Als u merkt dat uw prullenbak grotendeels gevuld is met voedselcontainers voor eenmalig gebruik, overweeg dan om een herbruikbare voedselpot​ Als het voornamelijk om voedselverpakkingen gaat, probeer dan te winkelen in een afvalvrije winkel of koop in plaats daarvan grote hoeveelheden in. Als afhaalmaaltijden herbruikbare koffiebekers und water flessen nemen veel ruimte in beslag, misschien heb je een reis koffiemok of thermos merk water waterfles.

Deze uitdaging zal niet gemakkelijk zijn, dus bereid je van tevoren voor op de Plastic Free July EcoChallenge. Als je vanaf vandaag elke dag één wijziging aanbrengt, vind je 1 julist is minder een schok. Waarom zou u voor hulp en ondersteuning uw vrienden, familie en collega's niet aanmoedigen om gedurende 31 dagen plastic weg te gooien?
Het is tijd om aan de milieuvriendelijke reis te beginnen.